Направете запитване

Счетоводни услуги от Ecovis Bulgaria

Нашата глобална мрежа включва над 6 500 професионалисти в над 70 страни, които работят със стратегическа насоченост и гъвкавост, гарантирайки високо квалифицирано счетоводно съдействие.

Целта на Ecovis Bulgaria е да се погрижим за всички аспекти на финансовите процеси, като в същото време ви осигурим необходимата подкрепа и съвети за оптимизация на разходите и повишаване на печалбата.

Сред нашите услуги са съставянето на финансови отчети, подготовка на данъчни декларации, бюджетиране, финансов анализ и много други.

В Ecovis вярваме в дългосрочните отношения с нашите клиенти. Стремим се да бъдем ваш надежден партньор, осигурявайки ви спокойствие и възможност да се фокусирате върху растежа и развитието на вашия бизнес.

Каквото и да е размерът или характерът на вашата фирма, ние можем да ви помогнем да управлявате своите финанси, възползвайки се от последните иновации в сферата на счетоводстводните услуги, по ефективен начин и да постигнете желаните резултати.

Ние разбираме, че всеки бизнес е уникален, затова осигуряваме персонализирано счетоводно решение, което отговаря на специфичните нужди и цели.

Тези предимства са само част от това, което можем да предложим в сферата на счетоводните услуги.

Направете запитване

Защо да изберем Ecovis Bulgaria за счетоводни услуги

Ключови предимства, които правят Ecovis Bulgaria избор номер едно за счетоводни услуги:

Глобален опит и експертиза: Ecovis Bulgaria разполага със заобикаляща мрежа от професионалисти в над 70 страни по света. Този глобален опит и експертиза ни позволява да предоставяме счетоводни решения, които са в съответствие с най-новите международни стандарти и най-добрите практики.

Персонализиран подход: Ние в Ecovis Bulgaria разбираме, че всеки бизнес е уникален, затова предлагаме персонализирани решения, които се адаптират специално към нуждите и целите на всеки клиент.

Широк спектър от услуги: Освен счетоводство, Ecovis Bulgaria предоставя и разнообразни други услуги, включително данъчни консултации, правни услуги и одит. Това ни позволява да бъдем ваш пълен партньор за всички финансови и правни въпроси.

Професионализъм и надеждност: С години опит и доказана репутация в индустрията, Ecovis Bulgaria е свързан с висок стандарт на професионализъм и надеждност. Можете да се доверите на нашите експерти, че ще изпълнят задачите си с внимание към детайла и в срок.

Иновативни технологии: Ние в Ecovis Bulgaria внедряваме най-новите технологии в счетоводните услуги, което ни позволява да предоставяме по-ефективни и ефикасни решения на нашите клиенти.

Локално присъствие с глобална подкрепа: Ние разбираме важността на локалното познание във всяка държава, в която оперираме. Съчетавайки това с нашата глобална мрежа от експерти, ние предоставяме комбинация от местен инсайт и международен опит, което е от решаващо значение за нашите клиенти.

Съставяне на финансови отчети | Счетоводни услуги

Включва анализ, съставяне и представяне на финансови отчети - баланс, отчет за печалба и загуба както, отчет за паричните потоци, отчет за собствения капитал и приложение съгласно приложимите за България счетоводни стандарти както и пълен финансов отчет съгласно Международните стандарти за финансово отчитане.

Данъчно планиране и съответствие:

Нашите днъчни експерти осигуряват съвети и помощ при оптимизирането на данъчното бреме на клиентите, както и при съответствието със законодателството.

Финансови анализи | Счетоводни услуги

Предоставяме финансовите данни навреме, правим детайлни анализи на финансовите данни, които помагат на клиентите да разберат тяхната финансова ситуация и да вземат информирани решения.

Управление на разходите и бюджетиране:

Помагаме на клиентите да оптимизират своите разходи, като разработваме и следим изпълнението на бюджети, които отразяват техните финансови цели и стратегии.

Специализирани счетоводни услуги | Счетоводни услуги от Ековис

В зависимост от специфичните нужди на клиента и индустриалния сектор, в който те оперират, предлагаме и различни специализирани счетоводни услуги, като например счетоводство за фирми, занимаващи се с услуги, счетоводство на фирми в областта на международната търговия със стоки или услуги, счетоводство за интернет търговци, счетоводство за недвижими имоти и други.

Безплатна консултация
Одитори, данъчни съветници и адвокати

Комуникацията с тях е лесна и бърза, получаваме ясни отговори без да чакаме дни,няма излишна бюрокрация - целият процес е максимално изчистен, което ни спестява много време и усилия, обслужването е персонализирано спрямо нуждите на нашия бизнес и винаги сме информирани навреме за всякакви промени в разпоредби и закони.Препоръчваме на всички, които търсят надеждни счетоводни услуги!

Customer Profile

Atron

Atron

Преди няколко години реших да аутсорсна счетоводната отчетност на фирмата ми. Съвсем не беше случаен изборът ми, когато се спрях на Ековис. Предварително бях подготвила списък с условия, включително реален счетоводен казус за решаване в моята сфера на дейност. И така вече години разчитам на доверен партньор за счетоводната и данъчната отчетност.

Customer Profile

Йонона Митова

Тренд Мениджмънт ООД

Ecovis Bulgaria

Защо да изберем Ecovis Bulgaria за счетоводни услуги

Ключови предимства, които правят Ecovis Bulgaria избор номер едно за счетоводни услуги:

Глобален опит и експертиза: Ecovis Bulgaria разполага със заобикаляща мрежа от професионалисти в над 70 страни по света. Този глобален опит и експертиза ни позволява да предоставяме счетоводни решения, които са в съответствие с най-новите международни стандарти и най-добрите практики.

Персонализиран подход: Ние в Ecovis Bulgaria разбираме, че всеки бизнес е уникален, затова предлагаме персонализирани решения, които се адаптират специално към нуждите и целите на всеки клиент.

Широк спектър от услуги: Освен счетоводство, Ековис България предоставя и разнообразни други услуги, включително данъчни консултации, правни услуги и одит. Това ни позволява да бъдем ваш пълен партньор за всички финансови и правни въпроси.

Професионализъм и надеждност: С години опит и доказана репутация в индустрията, Ековис България е свързан с висок стандарт на професионализъм и надеждност. Можете да се доверите на нашите експерти, че ще изпълнят задачите си с внимание към детайла и в срок.

Иновативни технологии: Ние в Ековис България внедряваме най-новите технологии в счетоводните услуги, което ни позволява да предоставяме по-ефективни и ефикасни решения на нашите клиенти.

Локално присъствие с глобална подкрепа: Ние разбираме важността на локалното познание във всяка държава, в която оперираме.

Съчетавайки това с нашата глобална мрежа от експерти, ние предоставяме комбинация от местен инсайт и международен опит, което е от решаващо значение за нашите клиенти.

Направете запитване

Ecovis Bulgaria | Цени за счетоводни услуги

При определянето на цените за счетоводните услуги важни фактори включват:

Обемът на работа е един от най-важните фактори за определяне на цените за счетоводни услуги. По-големите обеми на счетоводни операции обикновено водят до по-високи цени, тъй като изискват повече време, усилия и ресурси за изпълнение. Обемът на работа може да бъде измерен в брой транзакции, брой на служители или обем на финансовите отчети, които трябва да бъдат съставени.

Проекти, които изискват специфични знания, експертиза или решаване на сложни проблеми изискват повече време и ресурси за изпълнение, както и по-голяма ангажираност от страна на специалистите. Например, ако проектът включва разбиране на сложни данъчни закони или съставяне на финансови отчети за международно присъствие, това обикновено изисква специализирана експертиза и усилия

Ако проектът изисква бързо изпълнение или работа извън работно време, това може да повлияе на цената. По-кратки срокове за изпълнение или работа в извънработно време обикновено водят до допълнителни такси.

Kлиентите могат да изискат персонализиран отчет или специфични анализи, които излизат извън стандартните услуги на фирмата. Тези допълнителни изисквания могат да включват специализирана обработка на данни, изготвяне на индивидуални отчети или уникални анализи, които изискват допълнителни усилия и време за изпълнение.

Фирмите, които разполагат с по-опитен и квалифициран екип от счетоводители, обикновено могат да си позволят да вземат по-високи цени за своите услуги.

Отговор на Често задавани въпроси за счетоводни услуги

Какви са основните счетоводни услуги, които предлагате?

Ние предлагаме широк спектър от счетоводни услуги, включително съставяне на финансови отчети, обработка на данни, данъчно планиране и съответствие, финансов анализ и други.

Колко време отнема да се изпълни счетоводна услуга?

Времето за изпълнение зависи от конкретната услуга и обема на работата. Обикновено предоставяме срокове за изпълнение при заявката на клиента.

Какви са цените за вашите счетоводни услуги?

Цените за счетоводните услуги се определят в зависимост от обема на работата, сложността на проекта, времето за изпълнение и специфичните изисквания на клиента.

След като получим информация за вашите нужди, можем да предоставим персонализирана ценова оферта.

Имате ли опит с клиенти от нашия индустриален сектор?

Ние имаме опит с клиенти от различни индустриални сектори и сме готови да се адаптираме към специфичните изисквания на вашата индустрия.

Какъв е процесът на комуникация с вашия екип по време на проекта?

Комуникацията с нашия екип се осъществява по електронна поща, телефон или лични срещи, в зависимост от предпочитанията на клиента.

Ние сме на разположение за всякакви въпроси и консултации през целия процес на работа.

Направете запитване

Ecovis Bulgaria

Вижте още услуги:

Ecovis Bulgaria

Нашият Екип

Вижте още